TEST DE SINCERITATE. Iulian Fota: Traian Băsescu e un tip deosebit

Data publicării:
01042013 fota

Fost membru al PNŢ la începutul anilor 90, apartenenţa la acest partid fiind şi acum un motiv de mândrie pentru el, Iulian Fota a spus că îl admiră pe Traian Băsescu pentru disponibilitatea pe care o arată dialogului cu oamenii care au ceva de spus.

E deschis la discuţia cu oamenii de ştiinţă. Preşedintele e singurul om politic care a dat posibilitatea unor oameni de ştiinţă să-şi spună părerea pe diferite domenii, fără să intervină asupra muncii lor. Preşedintele are un obicei foarte bun, acela de a genera brainstorming-ul. Nu sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care lucrează atât de occidental ca preşedintele când e vorba de a valorifica experienţa pe care o are la îndemână. Nu a avut niciodată o reţinere să cheme pe cineva ştiind că e un om competent. Îl apreciez foarte mult pe preşedinte, pentru că e un om deosebit şi nedrept tratat”, a spus Iulian Fota.

Acesta a recunoscut că, după Traian Băsescu, omul politic pe care l-a admirat cel mai mult a fost Corneliu Coposu, de la a avut foarte multe de învăţat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri