Theodor Stolojan: „Îi acord șanse alianței USL”

Data publicării:
2112stolo-39992

„Îi dau șanse alianței USL, pentru că a stat în Opoziție destul de mult și este avidă de putere. USL este formată din patru partide politice, care au avut probleme serioase când s-a pus problema împărțirii sferelor de putere. Votul impresionant obținut la alegeri de către le-a dat și multă încredere și observăm între membrii Guvernului pe unii care au probleme penale. Aici, primul ministru Ponta, beneficiind de această încredere dată de vot, si-a asumat și asemenea riscuri”, a spus Theodor Stolojan.

Și președintele Asociației Pro Democrația, Cristian Pârvulescu, a comentat subiectul politicienilor dn USL care sunt anchetați penal.

„Ar putea fi o problemă, dacă nu ar fi deja o tradiție. Cel la care mi-a mers mintea este însușiTraian Băsescu, care și în calitate de ministru și în calitate de președinte se afla în situația în care era anchetat penal. Dacă vor fi condamnați, Victor Ponta va avea o problemă, daca nu, toata treaba va fi uitată, dar în Occident unii vor privi cu suspiciune acest guvern, din această cauză”, a spus Cristian Pârvulescu, care a dat exemple similare din politica internațională.

„Prioritatea noului guvern este problema deszăpezirii. Este o situație mai puțin gravă decât la începutul anului 2012, din timpul Guvernului Ungureanu. Nu înțeleg de ce acum există atâta neîncredere. Nu-mi amintesc ca în ianuarie să fi fost neîncredere”, a spus europarlamentarul USL Ioan Mircea Pașcu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri