Tomnița Michaela Florescu, noul viceprimar al Capitalei

Data publicării:
tomnita

Tomnița Michaela Florescu a obținut 28 de voturi "pentru" și niciunul "împotrivă". Consilierii PNL și cei ai USB au anunțat că nu participă la vot, scrie Agerpres.

După anunțarea rezultatului, Tomnița Michaela Florescu a spus că se simte „onorată și foarte responsabilă”.

„Am însă o oarecare nelămurire. Și anume, mi s-a cerut un CV, pe care l-am trimis tuturor. Ce să înțeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera și viața profesională la zero? Mulțumesc. Nu am înțeles de ce nu ați votat. Și v-o spun cu toată amiciția. Eu, în continuare, sper să fim o echipă, pentru că bănuiesc că toți avem bune intenții”, a  mai spus ea.

News.ro precizează că Tomniţa Florescu este consilier general din partea ALDE şi este de profesie architect. Ea este profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Tomniţa Florescu are un teren intravilan de 114 metri pătraţi în Bucureşti, o casă în Voluntari şi una în Bucureşti şi deţine bijuterii de argint în valoare de 25.000 de euro.

De asemenea, ea are mai mullte tablouri, 3 fiind de Ştefan Luchian, acuarele de Jiquidi, gravuri, icoane, mobilier vechi, piese vechi din bronz şi alamă, cărţi vechi, dobândite în perioada 1970 - 2015 şi evaluate la 200.000 de euro.

Tomniţa Florescu a încasat, prin firma Tomdesign SRL, la care este asociat unic, 81.840 de lei de la BNR, pentru servicii de proiectare, reamenajare şi consultanţă de specialitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri