Traian Băsescu: Am intenţionat să candidez, dar renunţ. Robert Turcescu este candidatul PMP la Primărie

Data publicării:
base turcescu

FOTO Agerpres

ACTUALIZARE 19.00. Declaraţiile lui Robert Turcescu:

„Mă cunoaşteţi din presă. Puteţi reciti oricând ce am scris, puteţi viziona sau asculta emisiunile pe care le-am făcut în toată această perioadă.

A sosit momentul unei schimbări de generaţie, de atitudine în viaţa publică.

În toţi aceşti 23 de ani am susţin că o politică bună înseamnă o politică de dreapta. Prosperitatea unui oraş şi a unei naţiuni este legată de o politică de dreapta.

Bucureştiul trebuie să devină un oraş cu administraţie performantă şi cu viziune. Bucureştenii vor înţelege că este un moment al schimbării. Vor înţelege că proiectele lansate de Traian Băsescu în mandatul 2004 – 2008 trebuie urgent continuate.

Ce am eu şi nu au ceilalţi candidaţi? Îl am alături de mine pe Traian Băsescu, care a făcut o administraţie performantă. Niciunul dintre ceilalţi nu are un om cu o asemenea experienţă politică”


„Am intenţionat să candidez pentru funcţia de primar general la Primăria Bucureşti. Din păcate, zilele trecute am primit o înştiinţare de la Parchetul General. Acest lucru mă obligă sau m-a obligat să renunţ la candidatură. Voi susţine candidaţii din calitate de preşedinte al partidului, inclusiv pe candidatul nostru la Primărie, care este Robert Turcescu.

Este un om cu 23 de ani de presă, un om care tot timpul s-a manifestat ca fiind de dreapta, e membru al partidului de la începutul anului, familist, cu 2 copii. Îndeplineşte toate criteriile pentru a fi candidatul PMP la funcţia de primar general al Capitalei.

Închei spunându-vă că am apreciat faptul că a găsit puterea de a fi corect la un moment dat, recunoscând că l-a făcut Oprea ofiţer în rezervă”, a declarat Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri