Traian Băsescu, către Comisia SRI: „Salvați-l pe Daddy!”

Data actualizării: Data publicării:
traian basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Traian Băsescu nu mai vrea să vină la Comisia de control asupra activităţii SRI înaintea lui Liviu Dragnea. Într-un mesaj cu titlul „Salvaţi-l pe Daddy”, fostul preşedinte scrie că decizia sa a venit după ce Comisia a refuzat propunerea USR ca liderul PSD să fie invitat pe 20 martie la Comisie. Traian Băsescu le aminteşte membrilor Comisiei că Liviu Dragnea a cerut de mai multe ori să vină să vorbească despre lucrurile pe care le ştie despre SRI şi „statul paralel”. Fostul şef al statului a fost invitat la Comisia care controlează activitatea SRI după ce va fi audiat şi fostul prim adjunct al directorului serviciului, Florian Coldea.

traian basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Traian Băsescu menţionează pe Facebook că, în mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu „statul paralel”, despre „întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de Crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Kovesi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai”, notează News.ro.

„Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunţat, majoritatea PSD - ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat. Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă? Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania? Salvaţi-l pe Daddy!”, mai scrie fostul şef al statului.

USR a cerut marţi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri