Traian Băsescu: Elena Udrea e un om care nu minte

Data publicării:
basescu discurs fb

În prima apariţie TV de când i s-a terminat mandatul de preşedinte, Traian Băsescu vorbeşte şi despre acuzaţiile de finanţare ilegală a campaniilor sale electorale. „Eu am fost candidatul, nu m-am ocupat de finanţare", a declarat la TVR fostul preşedinte.

Nu voi intra în corul mediatic care se desfășoară acum la adresa Elenei Udrea, mai ales că mâine acest om se prezintă în faţa judecătorilor. Voi respecta ce am respectat în tot mandatul meu, comportamentul prin care să nu încerc să influenţez vreo decizie. De altfel, cred că orice ce aş spune despre dosare i-ar face un deserviciu”, a spus Traian Băsescu.

Am încredere în acest om. Când un judecător va spune că e vinovată voi recunoaște indiscutabil decizia judecătorilor. Dar deocamdată discutăm de o fază premergătoare, în care și DNA scrie că prezumţia de nevinovăţia funcţionează. E o situație de Guinessbook, e așa, o avalanşă pentru care trebuie să fii extrem de tare ca să reziști, să ai un caracter foarte puternic, pentru că altfel te prăbușește moral. Un om care nu se mai poate bate este un om condamnat”, a adăugat fostul președinte.

Elena Udrea – eu așa o știu: un om care nu minte şi în care poți să ai încredere. Nu am auzit-o vorbind de bani - să ia bani sau să facă ceva. Sunt 11 ani de când o cunosc am investit enorm, încredere şi politic”, a subliniat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri