Traian Băsescu îl atenționează pe Ioan Rus: Am informații că la Transporturi deja sunt acte de corupție

Data publicării:
juramant rus

„Domnule ministru, felicitari pentru revenirea în Guvern! Vreau să vă atenționez că mergeți într-un minister cu probleme, acolo trebuie să fiți atent la premisele de contractare a autostrăzii Comarnic-Brașov, din informațiile mele deja s-au produs acte de corupție. S-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 milioane de euro care nu vor mai fi valabile în 2 ani, dar s-au găsit niște firme cărora să li se facă cadouri. Am rugămintea să verificați cu atenție lucrurile acestea înainte de a vă asuma derularea mandatului”, a declarat preeșdintele.

„Sigur, cu Loteria nu sunteți dumneavoastră și nici cu banii de la Rompetrol, poate vă uitați la colegii din Guvern”, a încheiat Traian Băsescu adresându-se lui Ioan Rus.

Dintre oficialii guvernamentali prezenți la ceremonie – inclusiv premierul Victor Ponta – președintele i-a salutat pe vicepremierul Gabriel Oprea și pe Ioan Rus, cu care a dat mâna din mers, destul de șters (ministrul pare ușor suprins - n.r., vezi video mai jos), și apoi a ieșit din încăpere.

Cuvintele președintelui adresate noului ministru au avut o replică și din partea lui Victor Ponta, surprinsă de microfoanele camerelor din încăpere: „Spuneți-i că autostrăzile nu sunt la dumneavoastră. Nu prea știe el, e prea bătrân”, i-a spus premierul noului ministru al Transporturilor:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri