Traian Băsescu, ironii pe Facebook la adresa alegerilor din PSD și a lui Liviu Dragnea

Data publicării:
basescu rade bun - fb

„Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi”, spune Traian Băsescu într-un „apel către țară, apel către români”.

Fostul președinte nu uită să facă referire la momentul referendumului pentru suspendarea sa, din 2012, când Liviu Dragnea a fost acuzat de favorizarea unor fraude electorale. De altfel, liderul interimar al PSD a fost condamnat deja, în primă instanță, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului. „Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate”, scrie, ironic, Traian Băsescu.

Apel către țară, apel către români!Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurenț...

Posted by Traian Băsescu on Sunday, October 11, 2015

„Apel către țară, apel către români!

Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt”.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri