Traian Băsescu, la Sânnicolau Mare: "Puteţi încerca să vă anunţaţi candidatura, că şi aşa nu sunt candidaturi potrivite"

Data publicării:
base

Traian Băsescu le-a spus celor care au venit să-l salute că nu va uita oraşul în care şi-a lansat candidatura pentru al doilea mandat.

Vă rog să mă credeţi şi vă invit să testaţi acest sentiment, oraşul, localitatea în care îţi anunţi candidatura nu o poţi uita, puteţi încerca să vă anunţaţi candidatura că şi aşa nu sunt candidaturi potrivitite şi veţi vedea că nu veţi uita momentul”, s-a adresat preşedintele localnicilor.

Preşedintele a participat la un dineu oferit de primar la Castelul "Nako". După recepție, a mers la Teatrul de vară din oraș, unde peste o mie de persoane participau la festivitatea de premiere a cuplurilor care serbau nunta de aur.

„Domnule primar, înţeleg că aici sunt cupluri căsătorite de 50 de ani, eu am doar 39 de ani. Ca să facem faţă o rog şi pe soţia mea - pentru că şi ea are tot 39 de ani de căsătorie - să vină pe scenă”, a glumit Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri