Traian Băsescu: „Moţiune de cenzură, acum!”. Ce spune despre demiterea lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
traian_basescu_PG_01_INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Opoziţia continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE, scrie, pe Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu, în prezent senator PMP.

traian_basescu_PG_01_INQ_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

„Moţiune de cenzură, acum! 'Opoziţia' continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE. Moţiune simplă pentru Carmen Dan, efect constituţional zero. Moţiune simplă împotriva ucigaşului de porci Daea, efect constituţional zero. Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea, rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă. Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva guvernului”, scrie Traian Băsescu.

„Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri... Ce vremuri...Opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă”, a adăugat fostul președinte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri