Traian Băsescu, nou atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: compromite Senatul

Data publicării:
3950595-Mediafax Foto-George Calin

Foto: Mediafax

„În capul domnului Tăriceanu nu s-a produs nicio evoluţie din 2006, când îmi scria bileţele roz, şi până astăzi. Este de neacceptat modul cum acest om înţelege să blocheze funcţionarea unor instituţii ale statului (Senat, DNA, instanţe de judecată) în apărarea senatorului Dan Şova, care, pur şi simplu, a distrus probe utile anchetei procurorilor şi judecătorilor.

Ce face acum domnul Tăriceanu înseamnă compromiterea Senatului, în condițiile în care majoritatea senatorilor a votat în favoarea justiției. Prin tertipuri copilărești, domnul Tăriceanu a înfrânt și Constituția, și votul majoritar al senatorilor, și justiția, făcând din Senat o pavăză în interesul personal, dar penal al domnilor Şova şi, probabil, Ponta.

Atâta timp cât domnul Şova nu este acuzat de procurori pentru declaraţii politice sau pentru modul în care a votat, ci pentru fapte de corupţie și distrugere de probe, singurul care are dreptul să decidă este judecătorul şi nu senatorul, fie el și președinte al Senatului.

Cred că domnul Tăriceanu s-a pricopsit cu un abuz în serviciu de toată frumusețea”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citiți și: Traian Băsescu, nou atac pe Facebook: „Liberalul roșu vrea să joace până la capăt partitura scrisă de plagiator”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri