Traian Băsescu: Obiectivul meu, până în noiembrie, este ca Victor Ponta să nu poată deveni preşedintele României

Data publicării:
Traian Basescu Victor Ponta colaj

„Dacă aţi văzut ca răspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta şi televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit să răspund. Obiectivul meu, chiar dacă această atitudine are pierderi electorale şi pentru mine, obiectivul meu este ca până în noiembrie, acest om să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, şeful statului a afirmat, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, că V. Ponta „nu trebuie să fie preşedintele României”, informează Mediafax.

„Gândiţi-vă că acest om care apără corupţii din partidul său şi spunea ieri că va politiza înapoi DNA, ar ajunge preşedinte. România s-ar scufunda în neîncredere”, a adăugat Traian Băsescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, declara recent că USD va desemna un candidat propriu la alegerile prezidenţiale în cazul în care liberalii nu vor accepta să refacă USL şi să revină la guvernare, după alegerile europarlamentare din 25 mai, precizând că nu exclude ca, „la nevoie”, să fie el acel candidat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri