Sari la conținut

Traian Băsescu: Oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung în arest

Traian Băsescu a fost întrebat cum comentează faptul că Elena Udrea, aflată în arestul preventiv, ar fi urmat să fie dusă la un control medical, împotriva voinţei sale, situaţie infirmată, ulterior, de oficiali ai Poliţiei Capitalei.

„Eu nu ştiu care sunt regulile la arest şi apropo de asta, oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul motiv că nu există un om în România, care să poată spune că mi-a dat un leu. Bun, acum pot să spună mulţi, dar trebuie să şi poată să şi probeze. Deci, nu am emoţii din acest punct de vedere”, a susţinut Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

El şi-a arătat din nou convingerea că „justiţia va fi corectă cu Elena Udrea”.

„Ce vă pot spune eu, însă, este că îmi menţin punctul de vedere, am convingerea că justiţia va fi corectă în cazul Elenei Udrea şi, în acelaşi timp, am convingerea că delaţiunile unora din foştii ei subordonaţi nu vor putea fi probate, pentru că Elena Udrea nu-i omul căruia să-i duci în birou o traistă cu bani să plece cu ea acasă. Asta merge la cei care n-o cunosc”, a afirmat Traian Băsescu.

În mod categoric Elena Udrea şi eu suntem două ţinte în mişcare pentru televiziunea bătrânului turnător Felix, precum şi pentru televiziunea tânărului turnător Ghiţă”, a susţinut fostul șef al statului.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă se simte ţintă şi pentru DNA. „Nu pot să cred că instituţiile statului îşi fac neapărat ţinte sau ţintă din mine. Sigur că orice om este obligat să dea explicaţii în faţa instituţiilor statului”, a răspuns fostul preşedinte.