Sari la conținut

Traian Băsescu: Ponta, te rog, trădează-mă!

Foto: Mediafax

„Ponta, te rog, trădează-mă !!!!!

Rămân consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mâzga groasă a minciunii.

Ponta, te rog, trădează-mă !!!!!Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar...

Posted by Traian Băsescu on Monday, July 13, 2015

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul.

Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.

Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru funcţia de prim ministru respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici măcar alianţa USL care a câştigat alegerile nu mai există, deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa, dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.

Între timp, ai devenit şi singurul prim ministru din Europa urmărit penal.

În concluzie, nu poporul te-a făcut prim ministru, ci eu te-am desemnat pentru această funcţie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea, te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE, care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămânând în funcţie”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.