Traian Băsescu: Preşedintele Iohannis a ales corect

Data actualizării: Data publicării:
traian basescu saluta la revedere foto facebook elena udrea 21 08 2015

Președintele a acționat corect revocând-o pe Kovesi, este de părere Traian Băsescu. Fostul președinte a comentat decizia de revocare a șefei DNA pe pagina sa de Facebook, adăugând că așteaptă să vadă "dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rându-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor."

"300. Preşedintele Iohannis a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi. Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rându-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor. Hai băieţi, puţin curaj. 300.
PS – România nu are în momentul de faţă mai mult de 300 de politicieni care să poată exercita cu competenţă funcţia de parlamentar," a scris fostul președinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Citiţi şi: De ce a sacrificat-o Iohannis pe Kovesi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri