Traian Băsescu: Va fi un congres la PMP după alegeri, dar nu cu mine candidat la preşedinţia partidului

Data publicării:
BASESCU UDREA pmp-1

Traian Băsescu și președintele PMP, Elena Udrea / Foto: Facebook

Va fi un congres la PMP, dar nu cum mine candidat la preşedinţia partidului”, a spusTraian Băsescu la Adevărul Live.

În opinia sa, este nevoie de „un alt fel de partid, care să nu aibă agăţate compromisuri urâte”. Traian Băsescu a mai spus că tipul acesta de „compromisuri grosiere”, pe care şi el le-a făcut, nu mai trebuie făcute și că PMP trebuie să fie „un partid care să ia rezultatul alegerilor ca pe o realitate politică, care să facă alianţe politice morale”.

Şi alianţa cu PSD a PDL, nu pot să spun că nu am susţinut-o, dar a fost de asemenea o soluţie politică în care m-am iluzionat că vom avea majoritatea pentru revizuirea Constituţiei şi s-a dovedit o alianţă toxică. România are nevoie de un partid nou, PMP, un partid nou, care abia s-a aşezat”, a spus Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

FOTO. Traian Băsescu, din nou la restaurant cu Elena Udrea

El a ţinut să menţioneze că „trebuie creată o structură de selectare a oamenilor care intră în politică şi care să aibă convingerea că fac un alt fel de politică”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, săptămâna trecută, înaintea plecării la Consiliul European, că a doua zi după terminarea mandatului va deveni membru al Partidului Mişcarea Populară şi că intenţia sa este de a construi un partid nou, pentru ca în 2016 românii să aibă „o alternativă curată”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri