Traian Băsescu: Victor Ponta este exemplificarea perfectă a farsorului

Data publicării:
basescu

 

S-au deschis în mandatul meu arhivele statului, care permit o evaluare corectă, cu probe chiar a crimelor comunismului. E un lucru care azi nu e suficient valorificat, pentru că dacă ar fi mult mai popularizate cele ce s-au găsit în arhive, cu certitudine n-ar mai fi îndoială asupra nevoii de a condamna propaganda de tip bolşevic pe care unele televiziuni o fac.

Ce să învăţăm de la cei care vor să ajungă preşedinte susţinuţi exact de aceste mijloace de propagandă, fie că vorbim de Ponta, de Tăriceanu.

Ponta e exemplificarea perfectă a farsorului, a aceluia capabil să spuna una la Houston, să spună exact contrariul şi să-şi manifeste admiraţia pentru Partidul Comunist Chinez la Beijing, acelaşi care, după ce se întoarce din America, va condamna faptul că o doamnă ca Andronescu e suspicionată de DNA.

Vedem printre candidaţi, oameni cu mentalităţi retrograde, care s-ar întoarce la rânduiala de dinainte de Revoluţie. Fie că vorbim de Ponta, de Tăriceanu, de Meleşcanu”, a declarat Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri