Sari la conținut

Adriana Mitu: Tinerii să nu mai emigreze

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Adriana Mitu, supravieţuitoare a atacurilor de la World Trade Center: „Mi-aş dori ca noua generaţie să nu se mai gândească să emigreze. Să vrea să fie bine la ei în ţară, să profeseze, să înveţe, să încerce să aleagă politicieni care să nu mai fie corupţi şi care să voteze legi care să facă să fie pentru binele ţării, nu pentru binele celor care fac legile şi poate să nu mai auzim ştiri aşa de triste cum a fost cea de la Colectiv sau unele care le mai auzim cu copiii care mor în spitale. Cred că dacă noii politicieni vor fi aleşi din generaţiile tinere care au o altă mentalitate şansele sunt mari că ţara se va schimba şi va deveni mai modernă şi va fi influenţată mai mult de Vest.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.