Sari la conținut

Corina Neagu: Îmi doresc o ţară mai curată

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Corina Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină al Federaţiei Române de Squash: „Îmi doresc o Românie mai curată, din toate punctele de vedere, oameni mai buni, mai muncitori, mai săritori, mai implicaţi în viaţa comunităţii, mai educaţi pentru că în acest moment lipsa educaţiei îşi pune amprenta în toate domeniile de activitate, mai integri.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.