Sari la conținut

Izel Selim: Ar trebui să ne îndepărtăm de senzaţional

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Izel Selim, studentă la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice Constanţa: „De la România îmi doresc o ţară a normalităţii. Poate că ar trebui să ne îndepărtăm de senzaţional şi de controversă şi să avem în vedere o construcţie pe bază solidă: pas cu pas. Prin urmare, nişte valori simple ca respectul reciproc, solidaritatea şi adevărul vom putea construi ceva care va pune în evidenţă resursele pe care românii le au. Pentru că fiecare dintre noi, fie femeie bărbat, tânăr sau vârstnic, atâta vreme cât există voinţă, atâta vreme cât muncim împreună putem să îndeplinim visele pe care le avem în legătură cu ţara noastră.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.