Sari la conținut

Radu Busuioc: Să mergem toţi în aceeaşi direcţie”

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Radu Busuioc, formator programe de dezvoltare pentru tineri Braşov: „Eu aş vrea de fapt o Românie mai închegată pentru că România la ora actuală este foarte activă. Pe domeniul social sunt o grămadă de proiecte. Oamenii şi tinerii şi toţi oamenii în general românii sunt implicaţi în o grămadă de proiecte. Am vrea cumva să reuşim să ne alcătuim toţi într-o singură ţară, într-o singură naţie şi să mergem în aceeaşi direcţie şi de ce nu?! să le arătăm noi celor care sunt la putere cum ar trebui să facă ei lucrurile.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.