Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Andrei Ilie: Să nu mai fie discrepanţe între regiuni

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Andrei Ilie, medic stomatolog: „O mai mare accesibilitate la locurile de muncă, posibilităţi mai multe pentru tineri de a lucra, de a se angaja, să fie mai uşor să ajungă pe piaţa muncii, o dezvoltare să zic în mod egal sau mai armonioasă a regiunilor ţării, să nu mai fie discrepanţe atât de mari între anumite regiuni, să se facă investiţii şi nu în ultimul rând o infrastructură mai bună, autostrăzi, drumuri.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.