Tu ce vrei să schimbi în România? Gabriel Bonaciu: Să ne promovăm ţara profesionist

Data publicării:
gabriel bonaciu diasporez

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Avem o ţară frumoasă, dar are prea puţini vizitatori. Este nevoie şi de străzi pentru a-i convinge pe străini să vine în vizită şi să se întoarcă. Dar este nevoie şi de o promovare coerentă, făcută de profesionişti. Şi de un cadru legislativ.

Gabriel Bonaciu, consultant în turism: „Mă nemulţumeşte faptul că promovarea în turism nu se face coerent, mă nemulţumeşte faptul că obiectivele turistice din România şi destinaţiile turistice din România nu sunt promovate la adevărata lor valoare, mă nemulţumeşte faptul că lipsesc specialiştii din turism şi mă nemulţumeşte că nu se pune accent pe educaţie în ceea ce priveşte politicile de marketing turistic, politicile care să dezvolte practic turismul şi care să susţină în primul rând tinerii. Lipsesc, cum vă spuneam, acei promotori, lipsesc brandurile destinaţiilor de turism pentru că lipsesc strategiile de turism, nu sunt politici coerente în această privinţă. Aş pune foarte mult accent şi aş recomanda şi mă aştept din partea viitorilor guvernanţi să adopte politici clare în urma cărora tinerii şi cei care au o viziune şi care au, le-aş spune ambiţii, mici proiecte turistice să poată fi susţinuţi, nu să fie descurajaţi. Tot vorbim de marile agenţii de turism, tot vorbim de activităţi de activităţi ale agenţiilor de turism, dar nu există o lege în această privinţă.

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri