Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Gabriel Păun: Am uitat să fim buni unii cu alţii

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

 

Gabriel Păun, activist de mediu: „Îmi doresc enorm ca România să accepte că avem o problemă. Am parcurs un drum din 1989 încoace, am ajuns undeva însă nu îmi place unde am ajuns. Cred că România românilor încet-încet dispare şi îmi doresc să ne luăm România înapoi, îmi doresc foarte mult să o facem mai frumoasă, mai bună şi da, să fim mai buni unii cu alţii. Am uitat să fim mai buni unii cu alţii, să avem încredere că putem să facem mai bine fiecare acolo unde este, cu ce are la îndemână şi cu meseria pe care o are pentru el şi pentru împrejurimile sale.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.