Tu ce vrei să schimbi în România? Mircea Ursuţă: Nu mai putem lua măsuri de azi pe mâine

Data publicării:
mircea ursuta diasporez

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Mircea Ursuţă, avocat: „Stabilitate. Nu putem să ne dezvoltăm decât tot dacă vom avea maturitatea să adoptăm orice schimbare după o analiză atentă consultând profesionişti în domeniu, în orice domeniu vorbim, că vorbim de domeniul sanitar, că vorbim de domeniul juridic, că vorbim de învăţământ, orice măsură trebuie luată numai după o analiză atentă şi privită pe termen lung. Pentru că dacă vom lua măsuri tot de azi pe mâine vom ajunge să trăim ca şi astăzi tot de azi pe mâine. În măsura în care se va primi în viitor şi măsurile vor fi luate organizat, sigur poate e utopie astăzi, în baza unui plan analizat, rezultatele sigur, chiar dacă pe termen scurt nu se vor vedea, pe termen lung se vor vedea. Dacă totul se va face pe baza principiului întâi gândesc şi după aceea aplic, nu aplic şi după aceea vedem cum iese în timp s-ar putea să avem o dezvoltare la care toţi sperăm.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri