Tu ce vrei să schimbi în România? Teodor Răileanu: Tinerii au nevoie de locuri de muncă

Data publicării:
teodor raileanu diasporez

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Teodor Răileanu, consultant politic şi psiholog: „Dacă ar fi să răspund filosofic la întrebarea dumneavoastră aş spune că aştept, la fel ca marea majoritate a cetăţenilor acestei ţări, aştept mai multă responsabilitate atât din partea noului Parlament, cât mai ales din partea noului Guvern. Dacă ar fi să vă răspund concret, cu ce măsuri mă aştept, în primul şi în primul rând mă aştept la măsuri de găsire a unor locuri de muncă pentru oamenii acestei ţări. Marea problemă nu doar în România, ci şi la nivel european este cea în care tinerii şi sunt ţări din Europa în care mai mult de 60% din tineri nu îşi găsesc loc de muncă şi asta creează o mare mare dimensiune socială, de altfel, asta creează şi calea către partide extremiste, naţionaliste, cu un discurs populist şi complet complet aiurea, care nu duce absolut nicăieri bine. O măsură pe care aş vrea-o şi mi-aş dori-o foarte mult de la politicienii noului Parlament şi al noului Guvern este investiţii, evident supravegheate foarte bine de justiţie astfel încât să nu mai ajungă, ştiu eu, un kilometru de drum comunal cât o autostradă suspendată, aş vrea mai multe investiţii şi locuri de muncă pentru tineri şi pentru cetăţenii României.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri