Tu ce vrei să schimbi în România? Vlad Ştefan: Legea să devină o normalitate

Data actualizării: Data publicării:
vlad stefan diasporez

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Vlad Ştefan, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: „Îmi doresc o Românie a anului 2017 care să susţină educaţia, în care legea să devină o normalitate şi care să le ofere elevilor şi studenţilor oportunităţi de studiu în România şi o corelare mai bună între piaţa muncii şi sistemul educaţional pentru că ne dorim o susţinere noii generaţii în ceea ce priveşte statul român.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri