Tudose: Când l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea

Data publicării:
171013_TUDOSE_DRAGNEA_00_INQUAM_Photos_George_Calin
Sursa: INQUAM Photos/George Calin

Europarlamentarul Mihai Tudose, revenit în PSD după demisia din Pro România a declarat la Brăila, acolo unde are loc Conferința organizației județene, că regretă trecerea de la PSD la Pro România. Tudose l-a criticat pe Victor Ponta despre care a spus că s-a comportat la fel ca Liviu Dragnea.

„Când l-am cunoscut mai bine pe noul Ponta, mi s-a făcut dor de Dragnea”, le-a transmis Tudose delegaților prezenți la conferința județeană.

Mihai Tudose s-a referit și la fostul premier Viorica Dăncilă, despre care a spus că ar fi votat cu „două mâini” demiterea sa.

Mihai Tudose, fost premier și europarlamentar ales pe listele Pro România, s-a reînscris în PSD, pe 6 ianuarie. Acesta s-a înscris din nou în Organizația Județeană Brăila a PSD. 

Tudose a demisionat la începutul lunii decembrie din Pro România după un conflict cu președintele partidului, Victor Ponta. Tensiunile între cei doi au apărut odată cu votul de susținere acordat Guvernului Orban la învestire de către cinci dintre parlamentarii grupului Pro Europa.

Mihai Tudose are o relație de prietenie cu actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri