Țuțuianu, despre ministrul Economiei: „E atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute”

Data actualizării: Data publicării:
danut andrusca_ziar de targu neamt

Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, l-a criticat extrem de dur pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ, potrivit unei înregistrări difuzate de România TV.

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. „Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” - Și i-am spus domnul... cum îl cheamă pe ăsta, Arsene... „Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”, a spus Țuțuianu, potrivit înregistării.

Liderul PSD Dâmboviţa a susținut în apărarea sa că afirmaţiile sunt scoase din context şi că înregistrările sunt contrafăcute.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri