Un an de guvernare. USL face noi promisiuni

Data publicării:
USL Anotnescu Ponta constantin -Mediafax Foto-Razvan Chirita-1

Cei trei lideri ai alianţei de guvernământ au evitat să facă bilanţul primului an de guvernare şi au preferat să vorbească din nou despre proiecte. Printre puţinele realizări invocate de ei se numără stabilitatea politică şi votul masiv obţinut la alegeri.

Victor Ponta a subliniat că nu ar dori să facă deocamdată un bilanț, la doar un an de la prima învestire, ci la finalul mandatului, care speră să fie în 2016.

„Nu este acum momentul să facem un bilanț, pentru că nu ne-am propus să guvernăm doar un an. Aș exagera să spun că totul a fost bine. Avem o stabilitate politică incontestabilă. Avem legitimitate, ceea ce nu a avut niciodată Guvernul Boc. Avem o viziune foarte clară. Știm ce vrem să facem în 2014, 2015, 2016”, a spus liderul PSD, Victor Ponta.

„Uitați-vă, cred că în orice țară din lumea asta, oricât ar merge lucrurile de bine și oricât ar fi condițiile de propice, un om normal și cu o minimă exigeță are lucruri nu neapărat de reproșat, dar lucruri pe care le așteaptă de la un guvern și care nu s-au petrecut și care urmează să se petreacă”, a spus și liderul PNL, Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri