Sari la conținut

Un consilier județean al PSD Constanța jignește grav protestatarii

Un consilier judeţean al PSD Constanţa a scris un mesaj pe Facebook în care îi numeşte „putori” pe cei care au protestat faţă de Guvern şi îi întreabă: „care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 9:00 dimineaţa la proteste?”, social-democratul ştergându-şi ulterior contul de pe reţeaua de socializare. 

constanta

Sabrina Maria Nedelcu (foto), consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a postat, joi, pe Facebook un mesaj adresat celor care au protestat faţă de adoptarea de către Guvern a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale. 

„Practic România nu este de acord ca atunci când furi să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plăteasca 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare deştepţi sunteţi, sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 9:00 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris Maria Sabrina Nedelcu.

Ulterior, în urma comentariilor primite, consilierul judeţean a şters postarea, după care şi-a închis şi contul de Facebook.

Sabrina Maria Nedelcu a devenit consilier judeţean în 2016, când a candidat pe lista PSD. Conform declaraţiei de avere, ea nu are terenuri, clădiri sau autoturisme. De asemenea, nu a înregistrat venituri în ultimul an fiscal, primind în schimb o moştenire de 280.000 de euro de la o femeie din localitatea Nuntaşi, judeţul Constanţa. Totodată, Sabrina Maria Nedelcu este asociat şi administrator la o societate din Agigea. 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, a reacţionat în urma acestei postări şi a transmis că el şi consilierii judeţeni ai PMP se delimitează de afirmaţiile Sabrinei Maria Nedelcu.

„Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii judeţeni ai Partidului Mişcarea Populară Constanţa, se delimitează de afirmaţiile făcute în spaţiul public de către consilierul judeţean PSD, Sabrina Maria Nedelcu. Dreptul la manifestaţii este un drept recunoscut de legislaţia din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităţilor”, a transmis Claudiu Palaz printr-un comunicat de presă.

Şi PSD Constanţa a anunţat că se delimitează de aceste afirmaţii şi îşi cere scuze.

„În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, se arată într-un comunicat al PSD Constanţa.

Sursa: News.ro