Un deputat PNL acuză o prezență masivă a jandarmilor în afara şi în interiorul Parlamentului

Data actualizării: Data publicării:
florin roman pnl

Deputatul PNL Florin Roman a criticat joi prezenţa jandarmilor în Parlament şi i-a întrebat pe reprezentanţii Puterii cine i-a chemat şi pe cine protejează aceştia. Astăzi se dezbate și votează moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!".  

„Aş vrea să ştiu şi eu de ce astăzi, când am venit toţi la muncă, Parlamentul - plin de jandarmi, în afara Parlamentului - plin de jandarmi şi v-aţi ascuns în Parlament. Vă e frică să ieşiţi printre oameni? Vreau să ştiu, că sunt deputat, cine a solicitat prezenţa trupelor de jandarmi în afara Parlamentului şi în interiorul Parlamentului. Vreau să ştiu pe cine protejează aceşti jandarmi. Ştiţi că la ora actuală, când voi vă hliziţi şi faceţi glume proaste, ştiţi că sunt crime în România? Vedeţi poza asta? E regimul compensatoriu pe care l-aţi dat. Uitaţi ce păţeşte o tânără în România, iar jandarmii stau în Parlament să apere penalii din majoritatea parlamentară, nu pe stradă”, a spus Roman, în plenul reunit al Parlamentului, relatează Agerpres.

El a arătat de la tribuna plenului o fotografie cu o tânără agresată, pe care, după ce a terminat de vorbit, a pus-o pe masă, în faţa premierului Viorica Dăncilă. 

Citește și ”Dragnea își pregătește plecarea de la putere. Și întoarcerea. Ca președinte al României”

Citește și VIDEO. Liviu Dragnea, colindat de jandarmi, la Palatul Parlamentului: „Nu plătiți colinda?”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri