Un fost deputat PSD a jignit protestatarii care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Reşiţa

Data actualizării: Data publicării:
deputat

Fostul deputat PSD Ioan Benga, a adresat cuvinte jignitoare protestatarilor care l-au aşteptat pe Liviu Dragnea la Reşiţa cu o tavă cu rahat turcesc, la intrarea în clădirea unde urmau să se ţină alegerile pentru conducerea filialei PSD Caraş Severin, conform G4Media.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 În momentul în care protestarii au început să huiduie şi să strige ”comunistule!”, Benga s-a întors către unul dintre protestatari şi i-a replicat: ”Pleacă, bă, dracului de aici. Bă, alcoolicule, mănâncă tu, rahat, bă!”.

Potrivit banatulazi.ro, Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din judeţul Timiş, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg şi care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reşita, cu o tavă cu cătuşe, dar şi cu o tavă cu rahat, pentru a-l întâmpina pe Liviu Dragnea. Lui i s-au alăturat şi protestatari care l-au huiduit pe Dragnea, prezent la Reşiţa pentru alegerea noului preşedinte al filialei Caraş Severin după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta.

Tinerii social-democraţi şi membri ai filialei l-au întâmpinat pe Liviu Dragnea cu aplauze şi scandări, care s-au suprapus peste huiduielile protestatarilor.

Sursa: news.ro, G4media.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri