Un fost ministru PSD trage un semnal de alarmă privind OUG pentru graţiere. Mesajul pentru Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
Remus Pricopie
Foto: Digi24

Fostul ministru al Educaţiei din cabinetul Ponta, Remus Pricopie vorbește despre posibilitatea ca Guvernul Dăncilă să dea mâine o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Rectorul SNSPA trage un semnal de alarmă şi îi recomandă Vioricăi Dăncilă să nu îşi asocieze numele cu un astfel de act normativ.

„Dacă aceste informații se confirmă, trag un semnal de alarmă privind gravitatea momentului. Îi recomand doamnei Prim-ministru Viorica DĂNCILĂ să nu își asocieze numele cu un astfel de act normativ, într-un context care nu îi justifică urgența și pe teme atât de importante pentru democrația din România.

Dacă își va asuma o astfel de decizie, nu numai că vom asista la noi tensiuni sociale, dar vom deschide un nou capitol care va fi consemnat de istorie ca practică nedemocratică”, scrie Remus Pricopie.

Amnistia şi graţierea au fost fost şi teme ale controversatei ordonanţe 13 emise de Guvern la începutul anului trecut. Ordonanţa a fost abrogată după ample proteste de stradă.

Citiţi şi: Lovitura lui Dragnea se va lăsa şi cu victime colaterale. Să le cunoaştem

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri