Un lider sindical a fost numit secretar de stat

Data publicării:
marius sepi sanitas 4 fb

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Nicolae Marius Sepi în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

marius sepi sanitas 4 fb

De asemenea, Grindeanu i-a eliberat pe Neculai Banea și Claudiu Vrînceanu din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, numindu-l în această poziție pe Petru Alexandru Frătean, scrie Agerpres.

La Ministerul Turismului au fost numiţi secretari de stat Cristina Ionela Tărteață și Petre Iulian Nicolescu. La Ministerul Afacerilor Externe a fost numită secretar de stat Monica Dorina Gheorghiță.

Au fost eliberați din funcții Tudorel Roman, de la Ministerul Transporturilor, și Teodor Mihalcea, de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Marius Sepi este prim-vicepreşedinte Sanitas, a două funcţie ca importanţă din federaţia sindicală care reprezintă personalul medico-sanitar, de specialitate, auxiliar, tehnic şi administrativ din domeniul Sănătăţii.

În 2010, în urma unui protocol de colaborare semnat între PSD şi CNSLR Frăţia, centrala sindicală din care face parte Sanitas, Marius Sepi a devenit, pentru scurt timp, vicepreşedinte al PSD Alba. La alegerile locale din 2008 candidase pentru un post de consilier pe listele PC, însă a susţinut că nu a fost membru de partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri