Video Un primar PSD din judeţul Vrancea promite alegătorilor locuri de casă în schimbul votului la prezidenţiale

Data actualizării: Data publicării:
psd
Foto: InquamPhotos

Primarul comunei Slobozia Bradului din Vrancea, Iulian Dumitru de la PSD, le promite pe Facebook locuitorilor comunei că vor primi locuri de casă dacă o vor vota pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, relatează Realitatea de Vrancea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o postare live pe contul său de Facebook, aflat în ceea ce arată ca un şantier, edilul le promite sătenilor locuri de casă dacă vor vota cu PSD:

Astea-s aici 150 de locuri de case. Vom face drumuri, vom face podeţe (...) Se lucrează de dimineaţă, vă salut şi vă respect. Duminică la votare, vă rog, toţi care susţineţi primarul votaţi PSD. Din respect pentru mine, mergeţi la vot şi votaţi PSD (...) Da, Vierule, la votare duminică cu toţi ai tăi, 25 de oameni să iasă la vot, te rog frumos, da? Uite, unul din locurile astea va fi al tău, da? Pentru că ai familie şi trebuie neapărat. Toţi vor beneficia, toţi tinerii vor beneficia de locuri de casă, duminică vă aştept la vot”.

Contactat de reporteri, primarul recunoaşte că a promis locuri de casă în schimbul votului, dar spune că „a fost o scăpare regretabilă”.

Editor: A. D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri