Un primar PSD îi cere lui Dragnea „demisia de onoare” din toate funcțiile

Data actualizării: Data publicării:
vladimir petrut primar cavnic

Primarul social-democtat al oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, îi cere lui Liviu Dragnea demisia de onoare din toate funcţiile deţinute în acest moment.

În calitate de membru PSD, am luat act de hotărârea instanţei de judecată, care îl condamnă pe inculpatul Liviu Dragnea, în primă instanţă, la închisoare cu executare. În acest context, îi solicit public acestuia demisia de onoare din calitatăţile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea partidului şi implicit a coaliţiei de guvernare”, a scris, pe Facebook, primarul PSD al orașului Cavnic din judeţul Maramureş.

Petruț este cunoscut pentru criticile aduse conducerii partidului. El a boicotat mitingul PSD din 9 iunie, despre care spunea că este organizat pentru „penalul Dragnea” şi că ar fi mers să protesteze dacă PSD voia să adopte legile justiţiei, nu să introducă „manevre şi bani”.

În replică, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, susţinea că primarul de Cavnic nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat public că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului.

Citiţi şi: Ce se va întâmpla după condamnarea lui Dragnea

                  Primul lucru care nu se va schimba după verdictul în cazul Dragnea
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri