Un primar PSD se alătură protestului inițiat de Ștefan Mandachi: M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria

Data publicării:
daniel Horciu
Foto: Facebook/Daniel Horciu

Daniel Horciu, primarul comunei Săvinești, din județul Neamț, a anunțat că se va alătura protestului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandchi și va opri activitatea primăriei timp de 15 minute, pe 15 martie.

daniel Horciu
Foto: Facebook/Daniel Horciu

Citește și: Omul de afaceri care a construit un metru de autostradă în Moldova, luat în vizor de autorități

Edilul este nemulțumit că, din cauza lipsei de autostrăzi, petrece prea mult timp pe drum atunci când pleacă la ski în Austria. De asemenea, el a anunțat că va porni și sirenele comunei, chiar și cu riscul de a fi amendat.

„Pentru susţinerea construcţiei de autostrăzi in Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primăria comunei Săvineşti NU se va lucra şi în plus vom porni sirenele comunei chiar dacă voi fi amendat!!!!!”, a scris, pe pagina sa, primarul Daniel Horciu, conform Agerpres.

Daniel Horciu se află la al treilea mandat de primar al comunei Săvineşti, fiind ales de fiecare dată din partea PSD.

Întrebat de ce vrea să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi, primarul a explicat că este nemulțumit că în România nu există autostrăzi care să lege orașele și zonele importante ale țării.

„De ce nu? M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România și apoi din Ungaria până unde mă duc fac șase ore și jumătate, fiind vorba despre aceeași distanță cu aproximație. Sunt nemulțumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulțumește?”, a declarat Horciu pentru Mediafax.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri