Un protejat al PSD îi insultă grosolan pe românii din diaspora care vin la protestul din 10 august: Hoți, curve, cerșetori

Data publicării:
prescornitoiu1

Un protejat al PSD, Cristian Prescornițoiu, inspector-șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, i-a insultat grosolan pe românii din diaspora, scrie realitateadevrancea.net. După ce mai multă lume i-a atras atenţia că susţine un lucru fals, bugetarul bine plătit din banii românilor a comentat că „oamenii care muncesc nu vor veni la miting” şi că doar cei fără un loc de muncă au timp de proteste.

Cristian Prescornițoiu a scris pe pagina sa de Facebook că românii care vin în București la protestul din 10 august sunt „hoți, curve și cerșetori”.

„ 10 August, cea mai mare sărbătoare europeană. Se golește Europa de Cerșetori, Hoți și Curve că se duc la protest în România”, scrie angajatul din subordinea Guvernului României, care este plătit din banii românilor din țară și chiar din străinătate și care ar trebui să aibă cu totul și cu totul alte preocupări.

În plus, Prescornițoiu spune că românii care vor veni la protestul din 10 august ar trebui întâmpinați cu tunuri cu apă și cu pistoale cu șocuri electrice.

După câteva ore de la postarea grobiană la adresa românilor care muncesc din greu în afara granițelor țării, inspectorul-șef și-a închis, probabil temporar, contul de Facebook.

Cristian Prescorniţoiu se află la şefia Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea de aproape două decenii, fiind intermitent ba inspector-şef, ba adjunct al inspectorului-şef. Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în aprilie, el are trei case, mai multe terenuri şi o leafă lunară de 7.500 de lei, scrie Adevărul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri