Un social democrat explică de ce a votat moțiunea care a dus la căderea guvernului PSD

Data publicării:
gabriel petrea fb

Liderul tineretului PSD, Gabriel Petrea, explică într-o postare pe Facebook de ce a votat moțiunea de cenzură care a dus la căderea guvernului condus de Viorica Dăncilă.

El scrie că nu a văzut dovezi de interes pentru reconstrucția partidului și pentru adoptarea unui mesaj european. Petrea mai spune că opinia sa și a colegilor săi a fost ignorată, iar „falimentul” acestei strategii a fost dovedit la moțiunea de cenzură.

„Comportamentul liderilor noștri, educația lor, lipsa de interes față de ce vor tinerii pun sub semnul întrebării viitorul PSD. Văd zero interes pentru reconstrucția partidului, pentru îmbrățișarea unui mesaj modern, european de stânga, pentru formarea unei echipe capabile să vină cu un program realist care să câștige votul și încrederea românilor în alegerile de anul viitor. Opiniile mele și ale colegilor mei au fost ignorate, iar falimentul acestei strategii politice s-a văzut astăzi la moțiunea de cenzură”, a scris Gabriel Petrea.

„Am făcut acest pas cu amărăciune, dar cu responsabilitate. Resursele acestei guvernări și acestui stil de management politic s-au epuizat. Este un moment zero pentru stânga românească și îi invit pe colegii mei să se gândească la cum îi reprezentăm pe votanții noștri printr-o schimbare majoră de direcție politică”, a mai scris Petrea.

Gabriel Petrea și alți trei parlamentari PSD care au votat moțiunea de cenzură vor fi excluși din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri