Unde își petrec vacanța politicienii români?

Data publicării:
elena udrea blog-1

FOTO: http://www.facebook.com/EUdrea

Premierul Victor Ponta şi familia sa au plecat în vacanţă la sfârșitul săptămânii trecute. Prim-ministrul a spus că-şi va petrece concediul la mare cu soţia sa, Daciana Sârbu, şi copiii. Dar a precizat că va fi un loc unde să nu-l găsească nimeni. Odată cu şedinţa CSAT, toată presa a încercat să afle unde este premierul şi dacă sunt şanse să ajungă la discuţiile legate de CFR Marfă. Dar ceea ce Victor Ponta promisese, şi anume că nu va fi găsit, s-a şi întâmplat. Există un zvon că ar fi plecat la Miami, dar nimeni nu l-a confirmat oficial.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că-şi va petrece cel puţin o parte a concediului pe litoralul românesc şi în Delta Dunării, de care este fascinat.

Şi tot în România şi-a petrecut vacanţa şi Elena Udrea. Ea s-a declarat încântată şi suprinsă de marea noastră. A participat la karaoke, a ridicat lampioane şi a ieşit cu un velier pe mare. Fostul ministru al Turismului a postat pe Facebook pas cu pas tot ce a făcut în concediu.

Din 17 iulie, și preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a intrat în vacanţă. A fost plecat în Statele Unite ale Americii, dar a precizat că a fost vorba de o vizită privată şi nu de un concediu. De cele mai multe ori, Crin Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, şi-au petrecut vacanţele în Italia.

FOTO: http://www.facebook.com/rogojan.ciprian?fref=ts

Preşedintele Traian Băsescu este în continuare la mare, unde a ieşit cu barca alături de doi democrat-liberai. Şeful statului este într-o ipostază mai puţin obişnuită. La bustul gol, bronzat şi zâmbitor.  

Preşedintele Traian Băsescu se relaxează la Neptun cu soţia sa, Maria. Seara, ies la Cireșica, restaurantul preferat al președintelui, din stațiunea Olimp.

Preşedintele a fost şi la Sulina, la tabăra de vară a copiilor din Republica Moldova. Şi pentru că se pregăteşte să fie bunic, şeful statului le-a acordat o atenţie deosebită celor mici.

Guvernul este în vacanţă până la 15 august, iar Parlamentul până la 1 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri