Unde vor petrece politicienii Revelionul. Preşedintele Traian Băsescu a ales staţiunea Predeal

Data publicării:
52b9985895f9cfc852000003

Deşi nu va avea suficientă zăpadă pentru a ieşi la plimbare cu snowmobilul, preşedintele Traian Băsescu s-a întors la munte, la vila de protocol de la Predeal, unde şi-a petrecut şi Crăciunul. 

Acesta este ultimul Revelion pe care îl petrece în calitate de şef de stat şi primul pe care îl sărbătoreşte în calitate de bunic. Traian Băsescu merge des iarna la Predeal, unde a petrecut de mai multe ori Revelionul, după ce în primii ani ca şef al statului obişnuia să fie în Piaţa Universităţii.

Nu este exclus ca preşedintele să adreseze şi mesajul către români din mijlocul braşovenilor, aşa cum a făcut-o în 2009. În 2010, preşedintele a transmis mesajul de Anul Nou din staţiunea Sinaia. Următoarele două Revelioane le-a făcut tot la Predeal. Familia Băsescu a petrecut Revelionul 2013 în staţiunea Covasna.

Şi premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, vor rămâne în ţară de Revelion, însă n-au spus unde vor merge.

Mult mai generos cu detaliile a fost Adrian Năstase, care şi-a anunţat planurile de sărbători pe blogul personal, chiar în ajun de Crăciun.

,,Am plecat cu Dana, cu Andrei, cu Mihnea şi cu prietenele lor la Cornu şi la munte pentru a sărbători cu mai mulţi prieteni Crăciunul şi Anul Nou", a scris fostul premier.

Noul ministru al Culturii, Gigel Sorinel Ştirbu, respectă la fiecare sfârşit de an acelaşi obicei. Prin urmare, va rămâne tot acasă. „La Slatina, eu sunt oltean şi ca de fiecare dată împreună cu familia îmi voi petrecere Revelionul acasă”, a spus Ştirbu.

Pentru 2014, ministrul Culturii are şi câteva dorinţe: „Sănătate. Din punct de vedere profesional nu vreau să dezamăgesc”.

Departe de casă, dar în stil românesc, va petrece Revelionul şi senatorul Vasilica Miron. „De Revelion sunt în Australia. În seara de Revelion vom merge la artificii şi pe urmă vom lua masa. Va fi cu produse tradiţionale româneşti, aproape ca acasă”, a spus aceasta.

Liberalul Mihai Voicu va fi la munte de Revelion. „La Sinaia cu câțiva prieteni, să fie un an mai linistit și un an propsper”, a spus deputatul.

Şi tot la munte va petrece şi democrat-liberala Roberta Anastase: „O să merg cu prietenii în Covasna. Contează mai puţin ţinuta, cât de bine ne simţim şi ne odihnim, în primul rând. Să ne odihnim şi să ne plimbăm”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri