UNPR a fuzionat cu PPDD. Gabriel Oprea: Avem peste 500.000 de membri de partid

Data publicării:
gabriel oprea psd ro

 FOTO: pds.ro

„UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum cinci ani de zile. Și cred că am fost inspirați când am spus că este un proiect politic al interesului național al României. Interesul național, patriotismul — te naști cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România", a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.

Acesta a precizat că formațiunea sa avea înaintea fuziunii 358.000 de membri înscriși la tribunal și că în ultimele două luni s-au mai înscris peste 70.000 de români. Gabriel Oprea a făcut o comparație cu cifrele PSD (500.000 de membri) și ale celorlalte partide (100.000 fiecare).

„Cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizații UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat și pe care împreună trebuie să-l aplicăm”, a indicat Gabriel Oprea.

El a subliniat în discursul său că UNPR trebuie să rămână la guvernare și trebuie să se consolideze ca al treilea partid în România.

„Cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate să vină la UNPR, așa putem să strângem un milion de membri de partid. Știu că este greu, dar o să reușim", a îndemnat Gabriel Oprea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri