USR: Ce caută un om care nu e parlamentar la prezidiul Camerei Deputaților?

Data actualizării: Data publicării:
marian neacsu in plenul senatului 20 dec 2017_usr (2)

Parlamentarii de la Uniunea Salvați România acuză un nou abuz, după cel de miercuri dimineață, când mai mulți deputați USR nu au fost lăsați să asiste la dezbaterile pe ultimele două legi ale justiției din Senat, în calitate de inițiatori de amendamente. Deputatul USR Cătălin Drulă l-a fotografiat miercuri, la prezidiul Camerei Deputaților, pe Marian Neacșu de la PSD, care nu este parlamentar.

Colegii mei deputați sunt blocați în mod abuziv de staff-ul tehnic să asiste la lucrările Senatului. „Așa ni s-a dat dispoziție.”

În același timp, în plenul Camerei Deputaților un domn care nu este parlamentar zburdă liber și dă comenzi majorității care sunt executate prompt.

Domnul Marian Neacșu, secretarul general al PSD. Condamnat penal pentru că și-a angajat nelegal fiica, nu a mai putut deveni parlamentar în legislatura aceasta. Din ce înțeleg, modificările la legea ANI trecute ieri în Senat îl “spală” și pe dumnealui.

Dl. Neacșu dă comenzile în plenul Camerei Deputaților de la loc de cinste în dreapta prezidiului. Nu e clar în ce calitate ocupă acel loc (unde stau de obicei ambasadorii, foști șefi de stat, invitații de marcă). Dar e clar din cum se mișcă lucrurile că de acolo vine comanda la PSD.

În acest timp, unor demnitarii - deputații USR - li se interzice accesul la lucrările Senatului. Așa arată când Parlamentul e luat pe persoană fizică”, a scris pe Facebook deputatul USR Cătălin Drulă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri