USR: Florin Iordache, premiat de Dragnea pentru OUG 13

Data publicării:
barna-USR-3-1024x578

USR a criticat alegerea deputatului PSD Florin Iordache (foto) în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Deputatul Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR, a precizat că această numire este  o dovadă de „dispreț pentru societate”.

florin iordache_govro
Foto: gov.ro

„Constatăm, cu nu prea multă surpriză, că PSD îl propune astăzi pe Florin Iordache pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Da, este chiar acel Florin Iordache, contributor de marțe neagră și autor al OUG 13, un tâlhăresc abuz de drept care a scos în stradă 600.000 de cetățeni și a pus România înapoi pe harta statelor unde corupția este un instrument de lucru al guvernului.

În PSD nu mai este de mult timp nimic moral sau decent, dar un dispreț mai profund pentru mesajul neechivoc al societății din ultimele luni și o asumare mai explicită a corupției ca valoare internă și mod de lucru este greu de imaginat. Să îl premiezi prompt, cu o funcție importantă, pe acela pe care l-ai folosit drept coadă de topor arată că Florin Iordache nu a fost în acest caz decât un executant al ordinelor directe și personal interesate ale lui Liviu Dragnea.

Și toate acestea pentru că acolo, deasupra legii, comandantul, sau de fapt condamnatul suprem, să nu se simtă singur”, afirmă deputatul USR Dan Barna, într-un comunicat de presă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri