USR și PLUS au discutat despre ce vor face după moțiunea de cenzură: „Alianța are soluții pentru fiecare scenariu”

Data actualizării: Data publicării:
barna ciolos fade out - ED_id108943_inquam_photos_george_calin
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Conducerile USR și PLUS s-au întâlnit astăzi în prima ședință comună după alegerile interne din USR, pentru a stabili ce vor face după moțiunea de cenzură.

Cele două partide spun că vor avea o poziție comună. „În opinia liderilor USR și PLUS moțiunea reprezintă primul pas către alegerile anticipate. Alianța are soluții pentru fiecare scenariu legat de moțiunea de cenzură, acestea vor fi comunicate oficial la momentul potrivit”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, cele două partide anunță că USR-PLUS își va desemna candidații comuni pentru alegerile locale, după prezidențiale. Până atunci, fiecare partid va desemna candidați proprii.

S-a discutat de asemenea despre campania electorală a lui Dan Barna pentru alegerile prezidențiale.

„Astăzi a avut loc prima ședință comună a birourilor naționale USR și PLUS și am activat structurile de conducere și executive comune. Vom avea astfel de întâlniri o dată la două săptămâni. Consolidăm alianța, intensificăm colaborarea, mergem pe drumul pe care am pornit în mai, după rezultatul de la europarlamentare. În perioada următoare campania pentru prezidențiale va fi intensificată, obiectivul Alianței este intrarea în turul 2 și câștigarea alegerilor”, a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS.

„Alianța USR PLUS se pregătește să câștige toate alegerile care vor urma, începând cu cele prezidențiale și terminând cu alegerile parlamentare din 2020, pentru a reuși să schimbe cu adevărat România. Cerem votul românilor pentru un mandat clar de reformă a statului, nu pentru îmbunătățiri ici-colo. Acesta este obiectivul meu și al USR PLUS - reforma statului român, eliminarea corupției și a incompetenței”, a spus Dan Barna, președintele USR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri