USR: Vot fraudat la numirea ministrului Mediului

Data publicării:
cornel zainea deputat usr facebook

Acuzaţie gravă, la adresa social-democraţilor. Votul din comisia de mediu la numirea lui Daniel Constantin în funcţia de ministru al Mediului ar fi fost falsificat, potrivit deputatului Uniunii Salvaţi România, Cornel Zainea.

Parlamentarul, membru al comisiei, arată că în documentele oficiale scrie că ministrul a primit aviz favorabil cu 17 voturi pentru şi 7 abţineri. Numai, că, în realitate, cele şapte abţineri au fost voturi împotrivă, iar vicepreşedintele comisiei le-a numărat corect.

„Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri”, a scris deputatul USR pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Raportul final, însă, consemnează că au fost șapte abțineri. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri