V. Ponta: De ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce?

Data actualizării: Data publicării:
ponta profil fb

Senatorul Victor Ponta a declarat că ședința solemnă a Parlamentului în memoria Regelui Mihai s-a transformat din una de recunoaștere, de respect, într-o "poveste" în care parcă s-a votat ceva pe "ascuns", făcând referire la modificarea statutului magistraților.

"Mie mi se pare că dintr-o chestiune normală de recunoaștere, de bun-simț, de respect, cădem într-o poveste în care astăzi, sincer, iertați-mi expresia, poate fi oarecum dură, dar dacă era chiar catafalcul regelui, cred că își făceau selfie astăzi. Erau toți așa de regaliști unii dintre ei. De exemplu, Tăriceanu - știu, în 2011, eu eram la Camera Deputaților, ne-am bătut cu ceilalți să vorbească în Parlament Regele Mihai.

Toți regaliștii ăștia de astăzi, unii dintre ei erau chiar împotrivă să îl chemăm în Parlament.

Totul s-a transformat, repet însă, vorbesc politic acum, de ce ai nevoie de ședință comemorativă ca să votezi nu știu ce? Puteai să zici ședința e la ora 12, venea patriarhul, la ora 4 e ședință normală, că avem în fiecare luni. Parcă ai ceva de ascuns, ca și cu Ordonanța 13, le-am zis: de ce trebuie să fie noaptea? Putea să fie ziua frumos, făceați o conferință", a afirmat Ponta la un post de televiziune, citat de Agerpres.

Parlamentul s-a întrunit luni în ședință solemnă, în semn de omagiu pentru regele Mihai, după care a votat modificarea legii privind statutul magistraților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri