V.Ponta: De ce dacă vrei să te lupți pentru români ori ai dosar penal ori ies cei „frumoși și liberi” în stradă să-ți ceară demisia?

Data publicării:
PONTA
Foto: Digi24

Fostul premier Victor Ponta lansează, pe contul de Facebook, un atac la adresa „celor care ne conduc azi”, citând un articol în care se spune că președintele CE, Jean Claude Juncker, are în plan să construiască o Uniune Europeană formată din țări cu grade diferite de integrare.  Ponta spune că „România nu are voie să își facă propria politică externă” și „nu avem voie să ne alăturăm Grupului de la Vișegrad” deoarece „în țara noastră nu avem voie să vorbim despre altceva decât lupta anticorupție”.

victor ponta - fb

 

„Acum înțelegeți de ce România nu are voie să își facă propria politică externă, regională sau europeană? Înțelegeți de ce în țara noastră nu avem voie să vorbim despre altceva decât „lupta anticoruptie”? De ce nu avem voie să ne alăturăm „Grupului de la Vișegrad” (Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria) care este pro SUA și se luptă cu liderii UE pentru interesul propriilor cetățeni? De ce la ultimul Consiliu European (când s-a discutat practic această schimbare fundamentală de Strategie a UE) președintele Iohannis a vorbit despre Ordonanța 13? De ce trebuia să avem președinte „pro Germania” și prim-ministru „pro Franța”? De ce dacă vrei să te lupți pentru români ori ai dosar penal ori ies cei „frumoși și liberi” în stradă să-ți ceară demisia?

Eu tot strig de luni de zile la emisiunile TV și aici, pe contul de Facebook, că România iar este dată afară de la masa deciziilor din UE - totul cu evidenta complicitate a celor care ne conduc azi! Și rămân cu strigatul...”, a scris Ponta pe contul de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri