V. Ponta: Dragnea se ruga de Maior să îi angajeze tânăra iubită la SRI

Data actualizării: Data publicării:
dragnea alexandra 180310_PSD_CONGRES_FINAL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi seară că ambasadorul României în SUA, George Maior, a conceput şi participă la un proiect politic cu partidul Pro România, condus de Victor Ponta. În replică, Victor Ponta scrie într-o postare pe Facebook că o astfel de afirmaţie este „o prostie” şi că Maior „îşi merită toate jignirile şi minciunile cu care îl împroaşcă Dragnea - cât timp nu riposteaza la aceste mizerii nu are de ce să se plângă!”.

dragnea alexandra 180310_PSD_CONGRES_FINAL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

"Este (n.r. - George Maior) cel care a conceput şi participă la un proiect politic acum. Proiectul politic cu partidul ăsta al lui Ponta", a spus Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă Maior este implicat în acest proiect, Dragnea a răspuns afirmativ.

"Cum să nu? Sigur. Bineînţeles că e implicat. El n-a ieşit din politică. Şi când era şef la SRI era implicat în politică. El era implicat în toate partidele. În special în PSD, dar în toate partidele. Să nu credeţi că Maior la SRI era aşa, o zână şi era Coldea ăla rău. Coldea nu putea să facă nicio acţiune cât de mică fără aprobarea lui Maior. Aşa funcţionează SRI. Acolo nu există ca prim-adjunctul sau vreun adjunct să facă ceva fără aprobarea directorului instituţiei. Aia e puşcărie. Deci, ca să-nţeleagă toată lumea. Ştiu că s-a-ncercat să se creeze imaginea 'Domne, Maior era băiat bun, era civilul de-acolo'. Nu. Nu există. Toate acţiunile - şi ilegale - în care a fost implicat SRI au fost cu aprobarea lui Maior. Unele chiar la iniţiativa lui", a susţinut Liviu Dragnea.

Victor Ponta a reacţionat pe pagina sa de Facebook după aceste declaraţii ale lui Liviu Dragnea. În plus, Ponta spune că Liviu Dragnea ar fi vrut „să îşi angajeze tânără iubită la SRI”:

„Am vazut ca Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a facut ProRomania/ cred ca Maior isi merita toate jignirile si minciunile cu care il improasca Dragnea - cat timp nu riposteaza la aceste mizerii ( si tace cum tacea cand se ruga Dragnea de el sa ii angajeze tanara iubita la SRI - sau cand se milogea sa il duca la Washington sa faca poze cu oficiali americani) nu are de ce sa se planga!”. (Surse: Agerpres, Facebook)

Citiți și: 

Liviu Dragnea: S-a încercat asasinarea mea anul trecut

Dragnea: Eu aș vrea suspendarea președintelui, să vedem Tăriceanu dacă s-a schimbat

Liviu Dragnea dezvăluie cu cine a vorbit la telefon în timpul violențelor din 10 august

Dragnea: E fierbere în partid că de ce nu începem protestele la poarta lui Iohannis. E foarte posibil

Liderul PSD, atac la adresa multinaţionalelor: finanţează #rezist

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri